سازه ال اس اف LSF سازه ای پیش ساخته و سبک است که بر اساس طرح معماری ساختمان ،در محل کارخانه تولید شده و سپس در محل ساختمان بااستفاده از پیچ های سر مته ای ، بولت ها و سایر اتصالات نصب و بر پا خواهد شد.
این سازه ها که از ورق گالوانیزه با عرض پروفیل متغیر(معمولا ۸۹ تا ۳۰۸ میلی متر) تولید می شوند به عنوان جایگزین سازه های فلزی یا بتنی موجود یا هر نوع هایل دیگری است که در ساختمان سازی به کار برده می شود.
ضخامت آن بر حسب نوع کاربری متفاوت بوده از ۰٫۶ تا ۲٫۵ میلی متر متغیر می باشد.
در تمامی کاربردها (اعم از اسکلت کلی ساختمان ، سازه ترکیبی ،پارتیش بندی ، سقف کاذب و ….) مجموعه ای از این نوع پروفیل نقش سازه فلزی را بر عهده خواهد داشت و در مجموع تمامی دیوارهای داخلی ، خارجی و تیر های سقفی با انواعی از مقاطع LSF ایجاد و احداث می گردند .
با استفاده از سازه های LSF می توان انواع ساختمان با کاربری های مختلف را احداث نمود.
بدین ترتیب که بر اساس نقشه های معماری وتاسیسات ،کار طراحی سازه LSF انجام گرفته و کلیه قطعات در محل کارخانه تولید و در برخی موارد مونتاژ اولیه می شوند.
سپس در محل پروژه ، بر اساس نقشه های اجرایی تهیه شده و بر اساس جزییات اجرایی استاندارد،سازه ال اس اف LSF مونتاژ شده و سپس بر اساس جداول نازک کاری اولیه تکمیل می شوند.
مصالح تکمیلی این ساختمان ها اکثرا از مصالح نوین وسبک بوده اما ساختمان تکمیل شده از نظر ظاهری و نوع پوشش نهایی تفاوتی با ساختمان های سنتی نخواهد داشت .
ساختمان های مزبور بر حسب نوع کاربری وتعداد طبقات مورد نیاز،می تواند به صورت سازهLSF و یا ترکیب سازه ال اس اف LSF با سازه های بتنی یا فلزی احداث شوند.
سازه های فولادی سرد نورد (Cold-Formed Steel Structures) از سال های ۱۸۸۶ در انگلستان رواج یافتند.
مقاطع مختلفی که اکثراً عملکرد غیر سازه ای یا در ترکیب با مصالح سازه ای به کار می رفتند مانند استفاده ی گسترده مقاطع و ورق های سرد نورد شده در کاربردهای صنعتی گرفته تا پوشش های بام ها و دیوارها و نماها و سقف ها از موارد استفاده قطعات فولادی سرد نورد بودند.
از همان ابتدا، این مقاطع در استانداردهای بریتانیا (BS) جای گرفتند و با نگاه آیین نامه ای به طراحی و تولید آن ها نظام مند گردید.
قاب بندی چوبی که از قرن ۱۷ توسط مهندسان معماری امریکایی ابداع شده بود در همان سال های ۱۸۸۰ در حال ادغام با پروفیل های فولادی مقاطع قوطی شکل بودند.
نمونه های متنوعی در بریتانیا و آلمان و آمریکا از این نوع قاب بندیساخته می شد تا فولاد وارد قاب بندی ساختمان شود.
در سال ۱۹۱۴ در انگلستان برای نخستین بار مقطع C شکل سرد نورد شده که در صنعت ال اس اف LSF به نام إستاد Stud شناخته می شود در صنعت ساختمان های قاب بندی شده وارد گردید و قاب بندی فلزی را شکل داد.
این قاب بندی با تقلیل وزن ساختمان های چوبی تا یک سوم آن، آغاز تحولی جدید در قاب های ساختمانی و گسترش صنعت جدیدی در ساختمان بود که با استقبال زیادی از مجامع مهندسی به ویژه در امریکا روبرو گردید.
در سال ۱۹۳۹ مؤسسه ی امریکایی فولاد و فلز(AISI) در دانشگاه کرونل و دانشگاه واشنگتن تحقیقات گسترده ای را با مدیریت پروفسور جورج وینتر (Georg WInter) آغاز نمود و در سال ۱۹۴۶ نخستین مجموعه از استاندارد طراحی سازه های سرد نورد از AISI منتشر شد که سرآغاز سلسله استانداردهای جهانی AISI گردید.
و امروزه تنها مرجع اساسی تمام استانداردهای دیگر کشورها در زمینه ی سازه های سرد نورد و دیگر آیین نامه های امریکا و کانادا می باشد.
پس از امریکا، استرالیا استاندارد AS/NZ 4600 را بر مبنای آیین نامه AISI S-100 و استانداردهای زیرمجموعه ی آن تدوین نمود و از رهگذر این آیین نامه ها افریقای جنوبی و هند و ژاپن و در چندسال اخیر چین نیز آیین نامه های خود را تدوین نمودند.
مجمع مهندسی انگلستان، آلمان، فرانسه، ایتالیا، سوئد نیز آیین نامه ی EURO Code 3 را تدوین کرد.
این نوع سازه ها که با عنوان علمی Cold-Formed Steel structures شتاخته می شوند (CFS) .
مجموعه ای بسیار متنوع و گسترده از انواع مقاطع فلزات سرد نورد شده در زمینه های گسترده ای از کاربردهای گوناگون در صنایع ماشین و ابزار سازی، اتومبیل، هواپیمایی، تسلیحات، ساختمان و بسیاری قطعات و موارد کاربردی را شامل می شوند.
اما استفاده از این مقاطع سرد نورد در قاب بندی ساختمانی با عنوان قاب های فلزی کم ضخامت (Light gauge Steel Frame – LGSF / Gage Steel Frame – GSF) مرسوم گردیدند.
در اواخر دهه ی ۸۰ قاب بندیLGSF توسط طراحان و مهندسین خلاق با قاب های بتونی و فولادی مرسوم ترکیب گردید.
مهندس معمار Abraham Rigtman با استفاده از سازه های سرد نورد در دیوارها و سقف های یک ساختمان ۶ طبقه در آلاباما مبدع واژه ای شد به نام قاب های فلزی سبک (Lightweight Steel Framing – LSF)، که در حقیقت اشاره داشت به نهایت سبک سازی در ساختمان. از سال ۱۹۹۲ متون متنوعی در ارتباط با LSF و روش های طراحی و ارجرای آن در ساختمان منتشر گردید.
می توان گفت LSF محدوده ی وسیعی از به کارگیری مصالح ساختمانی برای دست یابی به ۴ هدف عمده در صنعت ساختمان می باشد:
و اهداف سطح دوم بسیاری را در بر می گیرد که مصالح گوناگونی شامل فلزات سرد نورد، فولادهای گرم، بتن و چوب در آن نقش خاصی می یابند.
با گسترش و توسعه ی میزان استفاده از قاب های سازه ای سردنورد ساختمانی در کشورهای امریکای شمالی و همچنین پیشرفت گسترده صنایع هوشمند و نرم افزارهای تولیدی و محاسباتی، CAD/CAM وارد تولید CFS گردید .
و تولید این نوع سازه ها با دقت و سرعت بسیار بالا و پیش ساخته سازی صنعتی راه توسعه ی آن در تمام جهان هموارتر گردید .
و LSF علاقمندان بسیاری در حوزه ی صنعت ساختمان از مهندسان معمار و سازه تا پیمانکاران بزرگ و کوچک را مجدوب خود ساخت.
با توجه به تقاضای موجود در بازار مسکن و همچنین شرایط حاکم بر کیفیت و قیمت ساختمان هایی که با روش های معمول در کشور احداث می شوند، احداث سازه هایی با سرعت ساخت بالا ، قیمت مناسب و ایمنی بالا قطعاٌ یکی از نیازهای ضروری کشور است .
که در گام اول صرفه جویی های اقتصادی بسیاری را به دنبال داشته و در دراز مدت نیز با تاثیر بر فرهنگ ساخت و ساز کشور و ورود دانش فنی جدید در باب طراحی و احداث ساختمان ها ، به بهبود وضعیت حاضر منجر خواهد شد .
در اجرای این سازه ها،بخش عمده ی کار(حدود۶۰ الی۷۰درصد) به طراحی و تولید مربوط می شود .
که بصورت تمام اتوماتیک و بدون دخالت دست در کارخانه انجام می پذیرد،۳۰ الی ۴۰ درصد باقی مانده ی کار که مربوط به بخش اجرایی است .
۱-دانش وتکنولوژی شرکت مجری.
۲-آشنایی کامل با استانداردها و الزامات اجرایی مربوطه .
۳-تجربیات شرکت مجری .
۴-داشتن مهندسین کارآزموده و متخصص و کارگران مجرب و آموزش دیده .
۵-شناخت درست مجری نسبت به مصالح و متریال مدرن در کار .
۶-استفاده از ابزار و ماشین آلات مخصوص و … .
ابتدا شالوده یا فونداسیون به صورت نواری یا گسترده اجرا می شود .
و درون آن رول بولت ها یا پیچ های انتظار به شکل های میلگردی یا عصایی در فواصل معین (بسته به نوع بولت ها از ۲۰ سانتیمتر تا ۲۴۰ سانتیمتر) کار گذاشته می شود.
شالوده می بایست به نحوی طراحی شود که تمامی بارهای وارده را به شکل صحیح انتقال دهد.
معمولا ابعاد شالوده به نوع و ارتفاع ساختمان و مقدار بار وارده و ظرفیت باربری خاک بستگی دارد.
طبق محاسبات کارشناسان و متخصصین به علت سبکی وزن سازه،در ساختمان های کوتاه مرتبه و تک طبقات،نیازی به مسلح کردن پی ساختمان نمی باشد .
ولی در دو طبقه و یا بیشتر،پی ساختمان کاملا” مسلح می شود.
در زمینه ی اجرای شالوده هیچ گونه محدودیتی در رابطه با توپوگرافی و جنس و شیب زمین وجود ندارد و در هر شرایطی قابل اجرا می باشد.
پس از اجرای فونداسیون،تمامی سطح آن توسط عایق های رطوبتی ایزوله می شود.
در این مرحله پروفیل را روی بولت ها قرار داده و بولت ها را از درون سوراخ های رانر رد کرده واز بالا مهره می کنیم.
از خصوصیات بارز این بولت ها اینکه،در بتن به هیچ عنوان زنگ نمی زنند و خورده نمی شوند و هرکدام از آنها توانایی تحمل ۲۵۰۰ کیلوگرم نیروی فشاری،کششی و خمشی را دارند.
تمامی پیچ های مورد استفاده در این سازه ها، از نوع سرمته ی بالدار می باشد که غیرقابل بازگشت می باشند و در لرزه ها و عوامل فشاری بدرستی نیروها را به فونداسیون منتقل می کند.
در دیوارهایی که مقاومت جانبی زیادی مورد نیاز باشد،از اتصالات باد بندی استفاده می شود که این اتصالات هم به صورت مورب بین استاد و رانر و هم بصورت افقی بین استادها انجام می شود.
روش دیگر، نصب تیر کلاف به شالوده می باشد که یک تیر کلاف معمولا” با مقطع c بصورت ناودانی محیطی با پیچ های عصایی بر روی فونداسیون ثابت می شود و سپس رانر دیوار بر روی این تیر کلاف بسته می شود.
برای جلوگیری از تماس پروفیل ها با رطوبت،سازه علاوه بر گالوانیزه بودن،با یک لایه عایق رطوبتی محافظت می شوند و یا اینکه آنها را در عایق پلی اتیلن می پیچند.
دیوارها به سه روش مونتاژ درجا،پانلی یا جعبه ای اجرا می شوند.
در روش مونتاژ درجا،پروفیل ها بصورت مجزا به محل اجرا منتقل شده و درآنجا توسط تکنسین ها از روی نقشه های ارسالی موجود و کدهایی که بر روی نقشه ها و نیز در روی پروفیل ها درج شده است مونتاژ می شود.
در روش پانلی،دیوارها در محل کارخانه سرهم شده و سپس به محل اجرا منتقل میشود.
درروش جعبه ای سازه در محل کارخانه بصورت باکس و اتاق وسربندی مونتاژ شده و به محل اجرا منتقل شده و نصب می شود.
در دیوارهایی که مقاومت جانبی بیشتری نیاز باشد،از اتصالات بادبندی استفاده می شود.
این اتصالات هم بصورت مورب بین استاده و رانر و هم بصورت افقی بین استادها انجام می شود.
معمولا” تمامی دیوارها در این سیستم بصورت باربر طراحی می شوند.
ولی در صورت نیاز به دیوارهای جداکننده،امکان استفاده از dry wall (دیوار خشک) نیز وجود دارد.
اتصالات نقش بسیار مهمی را در این نوع سازه ایفا می کنند.
-انواع استیفنرها.
-تقویت کننده ها،انواع نبشی ها،انواع تسمه مهارها،انواع صفحات اتصال،انواع بادبندها،انواع بلوکینگ ها.
-انواع بست های نگهدارنده،انواع پشت بندها و… سازه و تمامی متریال مورد استفاده در این سازه دارای استاندارد ASTM آمریکا می باشد.
مقابله با زلزله مسئلهای بسیار مهم و حیاتی برای تمام مردم و کشور است چراکه در صورت وقوع زلزلهای نه چندان بزرگ شاهد خسارتهای بسیار زیادی خواهیم بود.
بخش اعظم ساختمانهای ما که به شیوه سنتی ساخته شدهاند، ایرادهای سازهای زیادی دارند و قطعا دچار مشکل میشوند.
بنابراین استفاده از مصالح و شیوههای صنعتی مقاوم و سبک بسیار حائز اهمیت است.
یکی از این روشها که در کشور ما هم با استقبال خوبی مواجه شده سازههای LSF هستند.
در اسناد مهندسی ارتش امریکا که معتبرترین اسناد مهندسی جهان به شمار میروند تهران با بیشینه PGA 93 (متوسط g 82 درصد) مشخص شده اما برای ژاپن که از زلزله خیزترین مناطق جهان به شمار میرود، حداکثر PGA مشخص شده برای شهر «یاکوتا هانشو» متوسط g 80 درصد تعیین شدهاست.
این به معنای قرار گرفتن تهران در یکی از خطرناکترین مراکز زلزله جهان است که در صورت بروز زلزله، بزرگی آن به طورقطع بالای ۶ ریشتر و به احتمال قوی بالای ۷ ریشتر خواهد بود و تا شعاع ۱۰۰ کیلومتری خود را تحت الشعاع قرار خواهد داد و احتمالا تا شعاع ۶۰ کیلومتری خود را ویران خواهد کرد.
به گونهای که بزرگی اثر تخریب را آن را میتوان در حد بمباران اتمی هیروشیما و ناگازاکی برآورد نمود.
علی رغم آرامش طولانی مدتی که در پلیت تهران حاکم میباشد« شیزوزفری» تهران دارای پتانسیل بسیار بالایی بوده و آرامش موجود آن بسیار شکننده و غیرقابل اطمینان است.
قسمت اعظم امواج زلزله در پلیت جنوبی گسل تهران به دلیل کرنش گشتاوری دارای سیستم حجمی میباشد و همزمانی امواج فشاری PW و برشی افقی HSW با امواج برشی قائم VSW در پلیتهایی مانند تهران موجب اثرات تخریبی بسیار بالایی میگردند.
به همین دلیل است که یک زلزله به بزرگی ۷ ریشتر بر روی دو سازه با مشخصات فنی و محاسباتی یکسان در مناطق تکتونیکی متفاوت میتواند اثرات تخریبی بسیار متفاوتی برجای گذارد.
به دلیل اینکه دوسوم انرژی آزاد شده به صورت امواج قائم میباشند، ساختمانهای بلند خطرپذیری بسیار بالایی در کانون زلزله گسلی دارند.
علاوه بر این پلیت تهران دارای گشتاور تکتونیکی صفحه جنوبی در اثر قرار گرفتن گسل در دامنه جنوبی رشته کوههای البرز نیز میباشد که ما این مسئله را به طور کل نادیده میگیریم .
و این ضریب خطرپذیری ساختمانهای تهران را حتی درصورتی که طراحی سازه با مباحث مقررات ملی و استاندارد ۲۸۰۰ بسیار دقیق صورت گرفته باشد (که چنین طراحیهایی با وضع فعلی هم بسیار نادر است) بسیار افزایش میدهد.
یعنی لایهای که منتهی به گسل میباشد مانند تهران که به گسل البرز رسیدهاست.
به دلیل قرار گرفتن« اپی سنتر» در ژرفای متوسط و تأثیر گشتاوری آن، در انتهای خود دارای اثرات تخریبی بسیار فاجعه بارتری نسبت به قسمتی که در تقاطع گسل قرار گرفتهاست، خواهد بود.
به طور مثال جنوب تهران دارای خسارات بسیار بیشتری نسبت به مرکز تهران خواهد بود.
همچنین به دلیل قرار گرفتن تهران در تلاقی پلیت با گسل، پیش لرزهای در کار نخواهد بود تا مردم بتوانند قبل از فاجعه جان خود را نجات دهند اما پس لرزههای شدید با فواصل زمانی کوتاه در پی خواهد داشت.
یعنی زلزله تهران فاجعهای بسیار بزرگ در تاریخ خاورمیانه پس از قتل عام تمدنهای عیلام و بابل بوده و تلفات و کشتههای آن بسیار بیشتر از بمباران اتمی هیروشیما و ناگازاکی خواهد بود.
این به ما هشدار میدهد که باید با اتکا به دانشهای پیشرفته سازه و آزمایشهای فول اسکیل دقیق، دقت و حساسیت بیشتری در به کارگیری عوامل تأمین پایداری سازهها به کار بندیم و احتمالا ضریب A که به عنوان شتاب مبنای طرح در استاندارد ۲۸۰۰ مطرح میباشد برای تهران باید مقداری بیشتر از ۳۵ درصد و با محاسبات دقیق تعیین شود.
این مسائل ما را به سمت حساسیت بیشتر در جهت طراحی ساختمانها و تعیین مصالح و سیستمهای سازهای مشخص و کارآمد در جهت بر طرف ساختن نیازهای طراحی و ارتقای پایداری سازهها و تأمین امنیت جان و مال مردم در عین اقتصادی بودن هدایت میکند.
بدین جهت سازههایی مانند CFT و دالهای بالونی و قابهای سبک مانند قابهای چوبیWF و فولادی LSF و بتنهای سبک پرمقاومت و مصالح سبک مانند بلوک های« اتوکلاو»و «نانو اتوکلاو» و سیستمهای یکپارچه مانند ICF اهمیت بسیار زیادی دارند .
و اولویت انتخابی برای طراحی ساختمانها در شرایط تکتونیکی کشور ما و به ویژه تهران و دیگر شهرهای بزرگ که عمدتا در پهنه لرزه خیز قرار دارند، به شمار میروند .
سیستم LSF به دلیل اینکه دارای ویژگیهای خاصی است برای ما اهمیت زیادی دارد.
این سازه دارای ویژگی بسیار بیشتری نسبت به دیگر سیستمهای صنعتیسازی است .
نخستین مزیت سیستم سازهای lsf آماده شدن تمام قطعات سازه و ساختمان برای نصب به صورت پیش ساخته میباشد.
پیش ساختگی موجب افزایش کیفیت ساخت و کاهش هزینههای اجرایی کارگاه و تسریع در بهرهوری میباشد و این عامل در صنعتیسازی اهمت بسیار بالایی دارد. درحالی که بقیه سازههای صنعتی و سنتی معمول چنین ویژگی مهمی ندارند.
دلیل دوم برتری lsf به جهت خشک بودن تمام عملیات ساخت آن و یا میزان بسیار ناچیز مصرف آب در طول پروسه ساخت است، و این عامل در شرایط منطقهای کشور ما از لحاظ مصرف آب اهمیت بسیار زیادی دارد.
در شرایطی که اقلیم و زیست بوم ایران به ویژه ازنظر تأمین آب به عنوان مهمترین عنصر حیات، برخلاف اظهارنظرهای غیر کارشناسانه برخی افراد مبنی بر ظرفیت جمعیت ۱۵۰ میلیونی، توان پاسخ دهی به جمعیت بیش از ۴۰ میلیون نفر را ندارد و صنعت ساختمان در شیوه معمول یکی از پرمصرفترین صنایع به شمار میرود، lsf به عنوان تنها گزینه مناسب خودنمایی میکند.
دلیل سوم برتری lsf کاهش مصرف مصالح آلاینده و مخرب محیط زیست مانند سیمان به یک دهم میباشد.
سیمان یکی از آلایندهترین صنایع در کشور ما است که هم در پروسه تولید و هم مصرف و هم پس از تخریب (به شکل نخاله) به دلیل اینکه در تولید گازهای کربنی و ایجاد شرایط گلخانهای در مسیر تولید و همچنین محیط قلیایی شدید و فقدان قابلیت بازیافت کامل آن و حتی مساعد کردن فضاهای مسکونی برای بیماریهایی مانند آرتریت یا روماتوئید یکی از دشمنان اساسی محیط زیست میباشد.
دلیل چهارم برتری lsf مزیتهای سازهای آن است.
مزایایی از قبیل سبکی سازه که موجب سهولت در تولید و اجرای آن و همچنین کاهش جرم سازه و در نتیجه کاهش اثر شتاب در زلزله بر سازه و تأمین جانی و مالی مالکین و ساکنین میگردد .
و همچنین نامعین بودن سازه که موجب راحتی ترمیم و تعمیر و تعویض آن حتی در شرایطی که قسمتی از سازه دچار خسارت یا خرابی گردد میباشد.
مجموع این قابلیتها موجب میگردد تا قابلیت دیگری به lsf افزوده شود و آن ارتقای طبقات ساختمانهای موجود بر اساس ظرفیت باربری سازه موجود تا ارتفاع حداقل یک و حداکثر سه طبقه میباشد که دیگر سیستمهای صنعتیسازی فاقد این قابلیت میباشند.
دلیل پنجم برتری سازه lsf تجدیدپذیری و بازیافت تمام قطعات و مصالح مورداستفاده آن در چرخه استفاده مجدد مصالح آن است.
این مصالح چه به صورت مستقیم و چه به صورت غیرمستقیم و چه به صورت تبدیل یافته و چه به صورت اصل آن قابل بازیافت و استفاده مجدد است و درعین حال هیچگونه پرت مصالح یا نخاله کارگاهی در آن وجود ندارد که این مزیت خاص در دیگر سازههای صنعتی موجود وجود ندارد.
دلیل ششم برتری سازه lsf توانمندی بالای تلفیق پذیری آن با تمامی دیگر سازههای متعارف سنتی یا صنعتی به صوت سقف و دیوار مستقل میباشد که میتواند مزایای خود را به آنها انتقال دهد.
به طور مثال بار گسترده دیوار پیرامونی lsf زیر ۱۸۰ کیلوگرم و دیوار غیر باربر آن زیر ۱۲۰ کیلوگرم میباشد .
که به دلیل تأثیر این شدت بار مرده بر کاهش مقاطع سازهای و سبکسازی کل سازه و تأمین امنیت و پایداری و صرفه اقتصادی به همراه لحاظ نمودن سرعت ساخت و دیگر مزایای آن تقریبا هیچ نوع دیواری قابلیت رقابت با آن را ندارد.
دلیل هفتم برتری سازه lsf مجموع ویژگیهای خاص آن در مسائل شهرسازی و مدیریت شهری آن است.
فقدان اثرات تخریبی قابل اعتنا یا خطرآفرین در زمان بروز حوادثی مانند زلزله به دلیل سیستم یکپارچه مصالح و سبکی آن و نامعین بودن سازه، یا فقدان آلایندگی محیط شهری در زمان عملیات ساختمانی به جهت خشک بودن و پیش ساخته بودن تمام مصالح و قطعات سازهای و ساختمانی بودن آن و فقدان آلایندگی صوتی به جهت سبک بودن عملیات ساختمانی آن میباشد.
واقعیت این است که ما ناگزیر از صنعتیسازی و ناچار به استفاده از LSF هستیم.
مجری تخصصی سازه های فولادی سبک ال اس اف LSF با هدف ارتقاء صنعت ساختمان در زمینه طراحی، تولید و اجرای سیستم قاب سبک فولادی (Lightweight Steel Framing)با بهره گیری ازتجربه و تخصص در سال۱۳۸۵شروع به فعالیت نموده و با توجه به افزایش روز افزون تقاضای ساخت ساختمان به روش LSF با مزایای فراوان اعم از مقاومت در مقابل زلزله ، کاهش زمان ساخت ، جابه جایی آسان ، دقت بالا در اجرا و قابلیت بازیافت تا ۹۵درصد و..... تمامی تلاش خود را معطوف به بهره گیری از این تکنولوژی نوین ساختمانی نموده است و در حال حاضر به عنوان یکی از برترین شرکتهای سازنده ساختمان به روش صنعتی (قاب فولادی سبک) ارائه خدمات می نماید.
انجام کلیه امور طراحی از صفر تا صد.
ساخت اضافه اشکوب در 60 روز.
ساخت ویلای مدرن در 90 روز.
طراحی محاسبات وفروش سازه های LSF&CFS.
1-ایمیل شرکت info@lsf.ir .
2-شماره های تلفن ثابت : 22491383-22448448-021 .
3-آدرس دفتر : تهران پاسداران- خیابان گل نبی- پلاک 40- طبقه چهارم شرقی- واحد 404 .
3-همراه مهندس محمدی : 09124942628 .
4-همراه مهندس چشمه علائی :09123399587 .